Nationale Welcome Friends dag op 17 mei

Woensdag 17 mei is het Nationale Welcome Friends Dag. Ook bij Blue Hawks. Tijdens deze gezellige dag krijgen kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar de kans om kennis te maken met de honkbal- en softbalsport. Lijkt het jou leuk om de bal zo ver mogelijk weg te slaan, zo snel mogelijk over de honken te rennen of zo hard mogelijk de bal te gooien? Dan zoeken we jou!

Honkbal en softbal zijn individuele teamsporten. Ieder heeft zijn eigen talent en eigen rol binnen het team. De één is snel en de ander kan hard gooien. Samen werk je toe naar succes. En wat is dan leuker dan samen met je vrienden te spelen in een team? Honkbal en softbal zijn ook nog eens sporten waar veel onderling respect en sportiviteit bestaat.

Wij zijn een gezellige vereniging met vier jeugdteams. Speelplezier staat bij ons voorop en wij vinden het dan ook belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Op woensdag 17 mei houden wij speciaal voor jongens en meisjes tussen de zeven en twaalf jaar een leuke clinic.

Nieuwe vrienden maken

Al onze jeugdleden nemen ook allemaal een vriend of vriendin mee deze dag, dus je zal al snel nieuwe vrienden maken. Onder begeleiding van enthousiaste coaches zal je de beginselen van het spel ervaren. Na afloop krijg je van ons wat lekkers te eten en te drinken.

Inschrijven voor de clinic is niet nodig. Kom op woensdag 17 mei om 17.00 uur naar ons veld aan de Bellinistraat 45 en doe gezellig mee. Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons altijd bereiken via het contactformulier. Tot de 17e!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *