Mogelijkheden om te trainen uitgebreid

Het kabinet heeft de coronamaatregelen vandaag iets versoepeld. Daardoor kunnen nu onze leden tot 27 jaar samen buiten trainen op het veld. Een mooi besluit voor ons, want we willen natuurlijk niets liever dan weer lekker met elkaar sporten.

Kinderen tot en met 17 jaar mochten al samen buiten sporten. Dat is vanaf woensdag 3 maart ook toegestaan voor iedereen van 18 tot en met 26 jaar. Hiermee krijgt een grotere groep in deze lockdown de kans om samen te sporten. Dat is fijn voor onze leden.

Sporten mag alleen met je eigen team binnen onze eigen club. Onderlinge wedstrijden tegen andere teams van Blue Hawks mogen ook. Deze nieuwe maatregel geldt tot en met 15 maart. Op 8 maart kijkt de regering opnieuw naar de maatregelen. Dan beslist zij of de maatregelen vanaf 16 maart verder kunnen worden versoepeld.

Wat mag niet?

De maatregelen van het kabinet staan het nog steeds niet toe om in de zaal te trainen. Daar is vandaag ook geen verandering in gekomen. Dat betekent dat we in ieder geval tot en met maandag 15 maart alleen op het veld kunnen trainen. Daarmee komt er vrijwel zeker een streep door de zaaltrainingen.

Ook maken de coronamaatregelen het nog niet mogelijk om onze kantine, kleedkamers en douches te openen. Ga jij trainen? Houd hier dan rekening mee. Publiek mag ook nog niet bij trainingen en wedstrijden langs de kant staan.

Wil jij meetrainen?

Het is fijn voor onze leden dat we nu onze trainingen voor een grotere groep kunnen opstarten. Maar we willen die mogelijkheid ook aan anderen geven. Wil jij tijdens de lockdown in beweging komen? Dan ben je welkom om 3 keer gratis mee te komen trainen. Stuur ons online een bericht en we vertellen je er alles over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *