Maak zaterdag 7 april kennis met honkbal en softbal

Onze teams starten deze week officieel aan het nieuwe seizoen. En dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Zaterdag 7 april openen we het nieuwe seizoen van Blue Hawks feestelijk! En jij bent van 10.00 tot 14.00 uur welkom om een balletje mee te komen gooien en slaan.

Met vijf teams starten wij dit seizoen aan de competitie. Ons heren softbalteam bijt vrijdagavond 6 april het spits af met een wedstrijd in Almere. Zaterdag 7 april spelen onze pupillen de allereerste thuiswedstrijd van het seizoen.

De wedstrijd van ons pupillenteam tegen Robur’58 uit Apeldoorn wordt gespeeld van 10.00 tot 11.30 uur. De wedstrijd luidt meteen onze seizoensopening in. Iedereen is welkom om bij de wedstrijd te komen kijken en kennis te maken met onze prachtige sport.

Kun jij slaan vanaf de slagmachine?

Tijdens en na deze wedstrijd krijg je bovendien de kans om zelf een balletje te gooien en te slaan. Onder leiding van ervaren spelers uit ons seniorenteam kun je kijken hoe ver je kunt gooien en hoe hard je kunt slaan. Je krijgt bovendien kan om te slaan vanaf een echte slagmachine. Deelname is gratis en je hoeft je vooraf niet aan te melden.

Laat deze unieke kans niet voorbij gaan en kom zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur langs tijdens onze seizoensopening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *