Lotenverkoop Grote Clubactie van start

Vanaf zaterdag 23 september 2023 is het zover. Dan start de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook Blue Hawks doet dit jaar weer mee. We hopen zoveel mogelijk loten te verkopen, maar hebben daarbij wel jouw hulp nodig! Hoe? Door één of meer loten te kopen. Je maakt kans op een medaille of één van de andere prijzen.

Een lot kost slechts € 3. Daarvan gaat maar liefst € 2,40 direct naar onze clubkas. Geld dat wij als club heel hard nodig hebben. Loten kun je kopen vanaf 23 september tot en met 13 november. Kunnen we op jouw hulp rekenen?

Wij verkopen onze loten opnieuw alleen online. Wat betekent dit voor jou?

  • Je kunt veilig, eenvoudig en snel online jouw loten bestellen op onze verenigingspagina. Jouw lotnummer(s) ontvang je direct in je mailbox.
  • Je kunt de link van onze verenigingspagina delen met vrienden, familie en buren.
  • Je kunt de link van onze verenigingspagina delen op social media.

Koop loten op onze verenigingspagina

Ga voor een medaille en gebruik jouw persoonlijke verkooppagina
Wil jij een persoonlijke verkooppagina om de loten te verkopen? Mail ons dan op info@bluehawks.nl . Dan sturen we jou de link van je persoonlijke verkooppagina toe. Dat is nu extra leuk. Want als je minimaal 25 loten via jouw pagina verkoopt, krijg je na afloop een heuse medaille.

Wat levert het jou op?
Door het kopen van loten speel je mee voor mooie prijzen. De winkans is 1 op 10! De hoofdprijs van de Grote Clubactie is € 100.000. Anders prijzen zijn onder andere een reischeque van € 2.500, een handbagagekoffer, kampeer- en tuinaccessoires en diverse cadeaubonnen.

Hoe kun jij nog meer helpen
Wil jij helpen? Deel de link van onze verkooppagina (zie hierboven) via WhatsApp of social media. Gebruik daarbij 1 van de onderstaande afbeeldingen. Je kunt de afbeelding downloaden door hier met je rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor ‘Koppeling opslaan als’.

De trekking vindt plaats op 28 november 2023. De uitslag staat vanaf 29 november op www.clubactie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *