Lotenverkoop Grote Clubactie deze week van start

Ben jij klaar voor de start? Zaterdag 16 september begint de landelijke lotenverkoop voor de Grote Clubactie. Ook bij Blue Hawks hopen we dit jaar met jullie hulp weer veel loten te verkopen. Voor elk lot dat je verkoopt, ontvangt Blue Hawks € 2,40!

Om het optimale uit de Grote Clubactie te halen, zijn we bij Blue Hawks dit jaar met een proef gestart waarbij elk lid automatisch voor € 9 drie loten heeft aanschaft. Deze loten ontvang je binnenkort.

Je kunt met deze loten tijdens de loterij meespelen voor de hoofdprijs van € 100.000, of één van de ruim zeshonderd andere prijzen. Maar je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om de loten voor € 3 per stuk zelf door te verkopen. Deze opbrengst mag je zelf houden.

Nieuw record?

Tijdens de vorige editie van de Grote Clubactie is door de leden een bedrag van maar liefst € 1.358,91 opgehaald. Een fantastische opbrengst. Maar het zou natuurlijk geweldig zijn als we dit record opnieuw weten te verbreken.

Help jij mee? Deze week krijgen alle leden weer een boekje met loten. Vanaf zaterdag 16 september kun je deze loten verkopen. Vraag je partner, je vader, je moeder, je buren, of je familie. Maar je kunt natuurlijk ook langs bij winkels of bedrijven.

Je kunt loten verkopen tot en met 23 november 2017. Een dag later vindt de trekking plaats van de Grote Clubactie. Jouw lotnummer vind je of op je aangeschafte lot, of op het afschrift van je rekening. De uitslag van de trekking wordt op donderdag 14 december gepubliceerd op de website van de Grote Clubactie.

Alle beetjes helpen!

Verkoop je twintig of meer loten? Dan ontvang je als dank een speciale kortingsbon, of een gratis toegangskaart voor een pretpark. Het lid van Blue Hawks, die dit jaar de meeste loten verkoopt, krijgt bovendien een cadeaubon ter waarde van € 25, die je kunt besteden bij Covee.

Natuurlijk lukt het niet iedereen om alle loten uit het boekje te verkopen. Dat is niet erg. Kun je alleen één lot verkopen aan bijvoorbeeld je buurman, of je vader of moeder? Doe dat dan vooral! Ook met een verkocht lot help je Blue Hawks! Alle kleine beetjes helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *