Leden geven Blue Hawks een ruime 8

Sportief, gezellig, betrokken, veilig en laagdrempelig. Zo omschrijven de leden Blue Hawks. Dat is één van de uitkomsten van het Ledenonderzoek 2022. Gemiddeld geven de leden Blue Hawks een 8,3. Met de resultaten van het onderzoek gaan we nu de koers van de club verder bepalen.

De afgelopen weken kregen de leden en ouders van jeugdleden de kans om de vragenlijst met zo’n 50 vragen te beantwoorden. Voor de jeugdleden was er een aparte vragenlijst. Uiteindelijk bijna de helft van de leden meegedaan aan het onderzoek.

Wensen van de leden

In het onderzoek was er aandacht voor de cultuur binnen de vereniging. Maar ook voor thema’s waar de club zich op moet gaan richten. De antwoorden hebben goed in kaart gebracht wat de wensen zijn van de leden. En wat er leeft onder de leden.

Zo zijn onze leden lid van Blue Hawks om in teamverband te kunnen sporten en bezig te kunnen zijn met honkbal/softbal. Maar ook voor een groot deel voor de gezelligheid en sociale contacten. Jeugdleden zijn bovendien lid voor het plezier. Het onderzoek heeft verder goede ideeën opgeleverd. We gaan kijken of we deze ideeën kunnen inpassen.

Samenvatting

Een samenvatting van het onderzoek kun je hieronder downloaden. Het bestuur wil op vrijdagavond 19 augustus graag met jou verder praten over deze uitkomsten. En wat dit betekent voor onze vereniging. Je kunt je hiervoor vanaf nu online aanmelden. We starten om 19.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *