Lampen bij softbalveld geplaatst

De lichtmasten rondom het softbalveld zijn vandaag voorzien van lampen. Daarmee is opnieuw een belangrijke stap gezet naar de veldverlichting voor Blue Hawks. Later deze maand worden de lichtmasten voor alle leden feestelijk in gebruik genomen.

Vorige maand werden al de palen rondom het softbalveld geplaatst. Het was nog wachten op de onderdelen uit China voordat deze palen ook konden worden voorzien van de LED-verlichting. Vanmiddag was het eindelijk zover. Alle lichtmasten zijn voorzien van de lampen.

Woensdag wordt de plaatsing van de veldverlichting afgerond als de lampen ook daadwerkelijk worden aangesloten. Hierna volgt een lichtmeting door de gemeente Zwolle. Op een later moment worden de lampen ook nog gekeurd door de honk- en softbalbond. Als de KNBSB groen licht heeft gegeven, kunnen voor het eerst wedstrijden worden gespeeld met de nieuwe veldverlichting. De verwachting is dat dit nog deze maand zal kunnen.

Om de nieuwe veldverlichting feestelijk in gebruik te nemen, wordt een bijzondere avond georganiseerd voor alle leden van Blue Hawks. Dit zal gebeuren op zaterdag 16 mei om 21.00 uur. Noteer deze dag alvast in je agenda, want je wilt deze avond niet missen.

Bekijk de foto’s van de lichtmasten via de Facebookpagina van Blue Hawks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *