Kom ook naar de Open Dag!

Hoe hard kun jij gooien? En hoe ver kun jij slaan? Ga de uitdaging aan en kom het uitproberen tijdens de feestelijke Open Dag van Blue Hawks op zaterdag 18 juni. Van 11.00 tot 14.00 uur kun je gratis deelnemen aan diverse activiteiten op het complex van de Zwolse honk- en softbalvereniging aan de Bellinistraat 45 in Holtenbroek.

Door middel van diverse activiteiten geeft Blue Hawks zaterdag 18 juni iedereen weer de kans om kennis te maken met honkbal en softbal. Volwassenen kunnen hun kwaliteiten testen op een heuse pitchingmachine, of kunnen een balletje gooien met één van de ervaren trainers en coaches van Blue Hawks. Met name het slaan op de pitchingmachine bleek de afgelopen jaren voor de deelnemers aan de Open Dag een echte belevenis.

Kinderen krijgen tijdens de feestelijke Open Dag de kans om een honkbaldiploma te verdienen. Door het uitvoeren van verschillende oefeningen ontvangen zijn na afloop een echt certificaat. Daarnaast is er voor de jeugd een springkussen aanwezig.

Gratis

Alle activiteiten tijdens de jaarlijkse Open Dag zijn gratis. En natuurlijk ontbreken ook de typische Amerikaanse honkbalversnaperingen als popcorn en hotdogs niet. De hele middag lopen leden van Blue Hawks rond om te helpen om een balletje te gooien of te slaan.

Blue Hawks is de enige honk- en softbalvereniging in Zwolle en omstreken. De club heeft de beschikking over tien teams met spelers in alle leeftijdscategorieën. Drie daarvan gaan in hun competitie momenteel aan de leiding, waarvan twee zelfs nog ongeslagen. Sinds vorig jaar is Blue Hawks bovendien de enige vereniging in Europa waarvan het softbalveld is voorzien van LED-verlichting.

Bekijk via onderstaande video een impressie van de Open Dag van vorig jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *