Blue Hawks

Nieuwsgierig geworden naar honkbal en softbal? Kom eens een keer meetrainen bij Blue Hawks. Wij zijn nog altijd op zoek naar nieuwe spelers voor onze teams. Je kunt al bij Blue Hawks terecht vanaf zes jaar!

Een Amerikaanse coach die clinics komt geven, internationale wedstrijden, familietoernooien, barbecues en teams voor alle leeftijden. Bij honk- en softbalvereniging Blue Hawks is altijd wel iets te beleven. Elk seizoen melden veel nieuwe spelers zich aan. Heb jij ook interesse om te gaan honkballen of softballen? Hieronder kun je alles vinden wat je te weten wilt komen als je ook bij Blue Hawks wilt komen spelen.

Kan ik het eerst uitproberen?

Bij Blue Hawks kun je eerst drie keer gratis en vrijblijvend meetrainen. Tijdens deze trainingen kan je materiaal lenen van de club. Als je een keer mee wilt trainen, of meer informatie wilt hebben, dan kun je het contactformulier op deze site gebruiken. Wij brengen je dan in contact met de trainer of coach van het team waarin je komt te spelen.

In welk team kom ik te spelen?

Blue Hawks beschikt over acht verschillende teams voor jongens, meisjes, heren en dames. Je kunt al beginnen vanaf zes jaar! Bovendien is er een speciaal team voor die mensen die niet in competitieverband willen honkballen of softballen, maar meer voor het plezier zo nu en dan eens een balletje willen gooien en vangen. Dit zijn de recreanten. Afhankelijk van je leeftijd kom je in één van de volgende teams terecht:

  • 6 t/m 9 jaar: BeeBall
  • 10 t/m 12 jaar: Pupillen
  • 13 t/m 15 jaar: Aspiranten
  • 16 t/m 18 jaar: Junioren
  • 18 jaar en ouder: Senioren en Recreanten

Wat kost het?

Als nieuw lid van Blue Hawks betaal je eenmalig € 16 voor het inschrijfgeld. Verder betaal je in drie termijnen vanaf januari de contributie voor één jaar. Dit bedrag is afhankelijk van je team. Jeugdleden kunnen bovendien gebruik maken van het Jeugdsportfonds.

Nog niet overtuigd?

Kom dan gewoon eens een keer op een zaterdag of zondag langs bij Blue Hawks. Op deze dagen worden de wedstrijden gespeeld. Je kunt dan zelf ervaren hoe gezellig het is bij de enige honkbal- en softbalvereniging in Zwolle. De wedstrijden beginnen op zaterdag al om 10.00 uur. Op zondag wordt er gespeeld vanaf 12.00 uur. Bekijk het competitieprogramma voor de juiste tijden.

Hoe kun je lid worden?

Weet je zeker dat je bij Blue Hawks wilt komen honkballen of softballen? Download dan het aanmeldingsformulier, vul hem in en stuur deze op naar het adres dat op het formulier staat vermeld.

Tot ziens bij Blue Hawks!