KLUS en CLUBDAG op zaterdag 19 maart

Blue Hawks organiseert elk voorjaar de onderhoudsdag. Ook deze maand is er weer een onderhoudsdag. Maar nieuw dit keer is de verandering in KLUS en CLUBDAG. Tijdens deze dag krijg je op zaterdag 19 maart de kans om te klussen, kletsen en ontmoeten. Mis het niet!

Over ruim een maand gaat het nieuwe honkbal- en softbalseizoen weer van start. Daar kijken we nu al erg naar uit. Maar voor het zover is, moeten weer eerst samen de accommodatie op orde krijgen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de gasten die we de komende maanden weer gaan ontvangen.

Hiervoor wordt zaterdag 19 maart van 10.00 tot 17.00 uur de KLUS en CLUBDAG gehouden. Voor deze nieuwe naam is niet zomaar gekozen. Want behalve samen de handen uit de mouwen steken, moet het ook vooral een hele gezellige dag worden, waar je de kans krijgt om samen bij te praten en elkaar een beetje te leren kennen.

Broodjes

Tijdens de KLUS en CLUBDAG kunnen we de hulp gebruiken van zowel senioren- als jeugdleden, maar ook partners en vaders en moeders. Iedereen is welkom! Ook als je niet de hele dag kunt, maar wel een (paar) uurtje(s) wilt helpen. De hele dag is er koffie, thee en limonade aanwezig. In de middag worden voor de harde werkers broodjes geregeld.

Tijdens de KLUS en CLUBDAG moet een heleboel gebeuren. Van grote tot kleine klusjes. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Je hoeft er niet handig voor te zijn, maar gewoon een handje te willen helpen. Tijdens de CLUB en KLUSDAG hangen er overzichten van de klussen die gedaan moeten worden. Ook is er een coördinator aanwezig, die de voor jou op de geschikte klusjes kan inzetten en waar je vragen aan kan stellen over wat er allemaal door jou gedaan kan worden om de club te helpen.

Meenemen

Kom jij ook helpen? Het enige dat je mee moet nemen, is een goed humeur en de zin om Blue Hawks te helpen. Daarnaast zijn we ook op zoek naar:

  • Een auto met trekhaak om eventueel met een aanhanger dingen weg te brengen.
  • Schuurmachines en passend schuurpapier.
  • (Snoerloze) boormachines en schroefmachines.
  • Slijptollen.
  • Hamers en tangen.
  • Decoupeerzaag.

Voor meer informatie kun je een bericht sturen via het contactformulier. Kun je op 19 maart niet, maar wil je wel op een andere dag helpen? Laat het ons dan ook weten via het contactformulier. We hopen op jullie hulp om er samen een productieve en vooral gezellige KLUS en CLUBDAG van te maken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *