Junioren verliezen ook hun laatste wedstrijd

In hun laatste wedstrijd, die eigenlijk nergens meer toe deed, hebben de junioren ook hun laatste wedstrijd tegen de Bedrocks verloren met 17-8. Omdat Ramon en Max  hun laatste wedstrijd voor het juniorenteam speelden, mochten Ramon als pitcher en Max als catcher beginnen.

Vanwege een blessure van Noud en om ervaring op te doen waren voor deze wedstrijd vanuit het aspirantenteam Krijn en Cas als bijna junior aan de selectie toegevoegd.

Goede eerste inning

In de eerste slagbeurt kwamen Bram en Remy door vier wijd als snel op de honken. Door honkslagen van Darlin en Thomas liepen de Zwollenaren hierna snel uit met vier punten. In de gelijkmakende slagbeurt stond Ramon goed te pitchen en liet hij slechts één speler toe een punt te scoren.

Drama tweede inning

Aan slag kon Blue Hawks geen vuist maken en scoorde alleen Cas een punt door goed honken stelen. Ramon kon zijn sterk begin niet voortzetten. De tegenstanders kregen zijn worpen onder controle en sloegen maar liefst negen honkslagen. Zo kon Bedrocks uitlopen tot een comfortabele voorsprong van 15-5.

Closer Thomas

In de derde inning kwam Blue Hawks nog terug met drie punten door prima honkslagen van Sergio, Darlin, Ruben en de eerste honkslag bij de junioren van Krijn.

In de gelijkmakende slagbeurt werd Thomas als closer op de heuvel gezet. De eerste twee spelers, die hij tegenover zich kreeg, gaf hij nog wel vier wijd. Maar toen Thomas echter ‘full power’ mocht pitchen, hadden de slagmannen van de kampioen geen schijn van kans meer. Van de zeven spelers in twee innings die nog tegenover zich kreeg, zette hij er maar liefst zes met drie slag aan de kant. Door een veldfout en de twee vrije lopen brachten de Emmenaren niettemin nog wel twee punten binnen.

Laatste plaats

De junioren bezetten in een seizoen met ups en veel downs de laatste plaats in de competitie. Slechts één punt achter de Knights en twee punten achter The Pioneers. De hoop is gevestigd op nieuw bloed vanuit de aspiranten als komend seizoen Cas, Jasper, Krijn en Bas instromen. Wanneer de trainingen beter worden bezocht, ligt er volgend jaar zeker een hogere positie in het klassement in het verschiet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *