Junioren verliezen oefenwedstrijd

De enige oefenwedstrijd van de junioren  uit in Deventer leverde een verlies op van 13–9  tegen 3e klasser The Eagles.

Het was de eerste keer dat de junioren weer in actie kwamen na een succesvolle tweede plaats in het vorige seizoen. In een vier innings durende wedstrijd werd echter pijnlijk duidelijk dat het hoge niveau van het vorige debuutseizoen nog lang niet is behaald.

Met slechts vijf honkslagen en zeven strikeouts tegen is er nog menig training nodig. Hoogtepunt van de wedstrijd was de ïnside-the-park homerun van Ramon.

Kans

Als startend pitcher stond Thomas op de heuvel. Ook hij kwam pas in de tweede inning een beetje op zijn oude niveau. Thomas kreeg over drie innings slechts drie honkslagen tegen, gooide vijf keer drie slag en gaf maar liefst elf spelers een vrije loop. Closer Darlin deed zijn werk goed en gooide drie strikeouts in de laatste inning.

Voor deze wedstrijd werd ook de kans gegeven aan aspiranten Renick en Cas om mee te doen. Renick sloeg op de eerste worp van de pitcher een prachtige honkslag achter de derde honkman. Over 14 dagen begint voor de junioren de competitie. Er wordt dan tegen de sportieve Pioneers uit Assen gespeeld. De wedstrijdverslagen zullen weer volgen.

2 Reacties

  1. Blue Hawks heeft ook weinig geluk gehad tegen Eagles met de oefenwedstrijden. Het zijn oefenwedstrijden en we doen niet veel mee met uitslagen van oefenwedstrijden.

  2. Het was wel een hele leuke wedstrijd om naar te kijken. Beide teams hadden mooie, maar ook minder mooie acties.
    De sfeer was erg goed en dat is minstens net zo, dan wel niet belangrijker.
    Bedankt allen voor de leuke wedstrijd.
    Een enthousiaste toeschouwer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *