Junioren Tim en Sem naar Stuttgart

De Zwolse honkballers Tim Cornelissen en Sem Huizing nemen deze week met North State Warriors deel aan het PALOMINO European Zone Tournament. Morgen reizen zij hiervoor af naar het Duitse Stuttgart.

Tim en Sem spelen in ons U21-team. Eind vorig jaar hebben ze try-outs gedaan voor de North State Warriors. Dat heeft ze een selectie opgeleverd voor deze gelegenheidsploeg. Ook oud-speler Jesse Holsheimer werd geselecteerd voor de North State Warriors. Jesse maakte een aantal jaren terug de overstap van Blue Hawks naar Scimitars en maakte recent zijn debuut voor de hoofdmacht van UVV in de 1e klasse, één niveau onder de hoofdklasse.

Met de North State Warriors nemen de Zwolse honkballers van 4 tot en met 8 mei deel aan het Palomino toernooi in Stuttgart, één van de grootste Duitse steden. Het toernooi is een Europees kwalificatietoernooi voor de U18 Palomino World Series eind juli in het Amerikaanse Laredo (Texas).

Aan de derde editie van dit toernooi in Stuttgart doen acht ploegen mee, waaronder de nationale juniorenselecties van Kroatië, Litouwen en Polen.

De wedstrijden worden live uitgezonden via de website van Stuttgart Reds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *