Junioren ontvangen prijzen

Na een succesvol jaar, waarin het juniorenteam van Blue Hawks ongeslagen het kampioenschap veroverde in de 2e klasse B, zijn vandaag de prijzen onder de beste spelers verdeeld. Stijn werd uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler. Daarnaast kreeg elke speler een kampioensmedaille. Op een later moment volgt ook nog het kampioenscertificaat van de honkbal- en softbalbond KNBSB.

Voor het eerst sinds 2004 bezorgde de ploeg van coaches Patrick, Armando en Henri Blue Hawks weer een juniorenkampioenschap. De Zwolse honkballers begonnen het seizoen met een serie van acht overwinningen op rij, voordat The Eagles op 2 juni Blue Hawks op een 8-8 gelijkspel hield. Hierna werden de resterende zes wedstrijden gewonnen, waarmee de concurrentie op grote afstand werd gehouden.

Vandaag werd door de junioren het seizoen afgesloten met de uitreiking van de prijzen aan de beste spelers. Remy werd uitgeroepen tot beste slagman. Hij kwam dit seizoen tot het hoogste slaggemiddelde (.609) en bovendien tot twintig binnengeslagen punten. Ook was er een prijs voor de Dug-out Hero. Die onderscheiding ging naar Cas. Als het even tegen zat in de wedstrijd, bleef hij positief en hielp hij zo het team weer op de rails.

Meest Waardevolle Speler

121116_junioren_prijzen_stijnVerder was er een prijs voor Most Developed Player, voor de speler die dit seizoen de meeste vooruitgang had laten zien. Die prijs ging naar Bram. Hij was voor het juniorenteam op alle posities inzetbaar. Zo kwam hij onder meer uit als catcher, derde honkman, pitcher en linksvelder. Op alle posities die Bram (.447) dit seizoen heeft gespeeld, heeft hij zich heel goed ontwikkeld.

De belangrijkste prijs voor de Meest Waardevolle Speler ging naar Stijn. Door zijn sterke pitching had hij dit seizoen een groot aandeel in de mooie resultaten voor het team. In 68 innings kwam Stijn tot 91 keer drie slag en 22 keer vier wijd. In zijn veertien wedstrijden stond Stijn 55 honkslagen en slechts 26 verdiende punten toe. Aanvallend eindigde hij met een slaggemiddelde van .459 achter Remy en Rainer (.514) in de top 3 van het klassement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *