Junioren komen nog tekort tegen Bedrocks

Het  juniorenteam van Blue Hawks heeft in zijn tweede wedstrijd slechts 1 uur voluit gespeeld. De kampioen van vorig jaar werd het maar een uur lastig gemaakt. Na een uurtje spelen gingen de junioren uit Zwolle ten onder door maar liefst 5 veldfouten en  concentratieproblemen.

Na 2 innings was de stand nog 3-2 voor de Emmenaren. Na 5 ½ inning en 2 uur spelen stond de stand uiteindelijk op de geflateerde  13-5.

1e inning
De eerste inning was tevens de beste voor Blue Hawks. Bas en Dimas konden punten scoren na een aantal 4 wijd en een honkslag van Remy. De Bedrocks konden niets inbrengen tegen een sterk werpende Thomas. Hij zette de 2e en 3e slagman aan de kant met een strike out.

2e en 3e inning
In de 2e en 3e inning kwamen de Zwollenaren niet tot scoren. De Bedrocks kwamen wel tot scoren door een aantal vrije lopen . Stand na 3 innings 6-2.

4e inning
In de 4e inning kon Bas tot scoren komen door een prachtige 2 Honkslag. Bas werd op de heuvel gezet vanwege het maximaal aantal gegooide ballen van Thomas (85 ballen) Thomas kreeg 2 honkslagen tegen. In de gelijkmakende kwamen de Bedrocks 1 maal tot scoren. 7-3

5e  inning
In de 5e inning was een 3 op 3 af inning zonder punten. In de gelijkmakende ging het goed mis in de verdediging. Door maar liefst 5 veldfouten kon de  kampioen van vorig jaar eenvoudig 6 spelers punten laten  scoren. 13-3.

6e inning
In de allerlaatste slagbeurt 6e inning kwamen Stijn en Noud tot honkslagen waardoor Jeroen en Noud konden scoren.  Eindstand 13-5.

Door de goede prestaties van Bas (aan slag, honklopen en pitchen) werd hij deze wedstrijd tot  M.V.P gekozen.
Volgende week is eindelijk de eerste thuiswedstrijd tegen de Pioneers uit Assen.  Het wachten op de eerste winst kan volgende week een feit zijn.  Aandachtspunt  voor deze wedstrijd zal de verdediging zijn.

Bekijk een fotoverslag van de wedstrijd

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *