Jeugdleden vermaken zich in kerstsfeer

Het was een sfeervol tafereel zaterdag 22 december in het clubgebouw van Blue Hawks. Enkele dagen voor kerst was de kantine omgetoverd tot een feeëriek decor. Dat was speciaal gedaan voor de tweede jeugdactiviteit van deze winterstop, waarmee het jaar voor Blue Hawks op een bijzondere manier werd afgesloten.

Na het Levend Cluedo in oktober werd zaterdag 22 december de tweede jeugdactiviteit gehouden. Het werd opnieuw een groot succes, waaraan ditmaal zo’n twintig BeeBallers en pupillen deelnamen. De laatste activiteit van Blue Hawks in 2012 werd een hele gezellige.

Speciaal voor deze avond hadden de leden van de activiteitencommissie de kantine omgetoverd in een kerstsfeer. De jongens en meisjes kregen bij binnenkomst een deelnemerskaart waarmee ze diverse spelletjes konden spelen. Van sjoelen tot blikgooien en van spijkerpoepen tot ballenraaien. Voor elk onderdeel konden punten worden verdiend. Uiteindelijk behaalde pupil Jasper de meeste punten en mocht hij een zoete prijs mee naar huis nemen.

Onder het genot van warme chocolademelk konden de jongste leden van Blue Hawks hierna als afsluiting marshmellows en broodjes roosteren boven een lekker warm vuurtje. Daarmee werd het jaar 2012 bij Blue Hawks helemaal in stijl afgesloten!

Nieuwsgierig? Bekijk de foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *