Jeugdleden Blue Hawks lossen moord op

Een ronddolend lijk, een doortastende rechercheur en een bange kroongetuige. Wie zaterdagavond in het clubgebouw van Blue Hawks aanwezig was, moest over stalen zenuwen beschikken. Helemaal nadat bekend was geworden dat de dader van de gruwelijke moord gewoon tussen de aanwezigen rondliep. De kantine van Blue Hawks was het decor geworden van Levend Cluedo. En het kon niet anders dan een knotsgekke avond worden.

Meer dan twintig spelers uit het BeeBall-, pupillen- en aspirantenteam hadden zich aangemeld voor een spannende jeugdactiviteit, waarbij tot het laatste moment geheim was gehouden wat er precies zou gebeuren. De organisatoren van de jeugdactiviteit hadden alles tot in de puntjes verzorgd. Het zorgde voor een volgepakt programma, waarbij de jeugdleden in twee groepen moesten achterhalen wie de dader van de moord was, wat het plaats delict was en wat was gebruikt als moordwapen.

Om aanwijzingen te krijgen, moesten door de deelnemers verschillende doldwaze opdrachten worden uitgevoerd. Onder meer een opdracht waarbij iedereen zich moest verkleden. Ook kregen de teams de kans om in het bijzijn van de rechercheur de kroongetuige te ondervragen in een donkere kleedkamer, iets wat vooral de jongste deelnemers bijna niet durfden.

Nadat alle opdrachten waren uitgevoerd en de moordzaak was opgehelderd, kon het winnende team de beker in ontvangst nemen. Daarmee werd de zeer succesvolle avond afgesloten. Met als enige bewijsstukken….. de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *