Jeugdactiviteit: Griezelen rondom Halloween! Geef je snel op!

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze geliefde Simon Pook. Na een lang ziektebed is hij op 74 jarige leeftijd overleden. Wij leven mee met zijn vrouw Sanne, zijn geliefde kinderen Stefan, Sylvia en Sara Pook.

Simon heeft meerdere projecten op zijn naam staan. Zo heeft hij geholpen aan de bouw van de Twistvlietbrug, renovatie van de Peperbus en het Conservatorium.

Zijn belangrijkste project was het clubhuis van HSV Blue Hawks. Hij was de voorman tijdens de renovatie in 2003-2004.

Renovatie clubhuis

Het clubhuis waar alledaags gebruik van gemaakt wordt, heeft er in die tijd anders uitgezien. 11 jaar geleden is er een donkere schaduw over de velden van Blue Hawks getrokken, toen er brand uitbrak in het clubgebouw. Niet alleen is er veel schade aan het gebouw ontstaan, maar zijn er ook veel bekers, foto’s en persoonlijke eigendommen in vlammen opgegaan.

Tijdens de renovatie van het gebouw waar S. Pook en zijn team aan gewerkt heeft, zijn er mysterieuze voorvallen geweest. Zo begon de heer S. Pook met een team van 9 personen, maar eindigde hij het project met slechts 6 werkmannen. Van de andere drie vakkundige arbeiders die al meer dan 25 jaar in dienst waren bij Simon, is niks meer vernomen. Een deel van het project waar zij mee bezig waren, hebben zij zelf nooit meer kunnen afmaken. Dit heeft de heer S. Pook eigenhandig gedaan.

Onderzoek

Tijdens het onderzoek van de politie naar de drie vermiste mannen, kwam Simon in opspraak omdat hij niet volledig wilde meewerken aan het onderzoek. Sinds de renovatie van het clubhuis is er altijd één ruimte geweest die niet meer open kan. Tot grote ergernis van onder meer de politie en de leden van HSV Blue Hawks. Voorman S. Pook heeft hier nooit meer een woord over gesproken.

Omdat hij wist dat hij niet lang meer te leven had, stond er een gesprek gepland op 7 november 2014 met het bestuur van de club. Tijdens deze avond zou dan eindelijk het mysterie opgelost worden. Helaas zal deze ruimte nu voor altijd afgesloten blijven.

Het bestuur doet een oproep aan de BeeBallers, Pupillen en Aspiranten om op vrijdagavond 7 november een poging te wagen het raadsel op te lossen. Het bestuur verwacht wel tegen hindernissen aan te lopen, aangezien de renovatie ook niet vlekkeloos verliep….

Deze avond op 7 november van 19.00 – 21.00, staat volledig in het teken van Halloween. Er worden verschillende activiteiten gedaan om het mysterie op te lossen. Heb jij stalen zenuwen en heb je zin om lekker te griezelen met je teamgenoten? Geef je dan nu op! Graag aanmelden vóór zaterdag 1 november via acbluehawks@gmail.com 

 

Rouwkaart S.Pook Rouwkaart S.PookRouwkaart S.Pook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *