Jesse Holsheimer naar Baseball Academy Scimitars

Voor honkballers is 1 november de laatste dag van het jaar waarop ze zich over kunnen laten schrijven naar een andere vereniging. Bij Blue Hawks hebben we vandaag officieel afscheid moeten nemen van de twaalfjarige Jesse Holsheimer. Hij vervolgt zijn carrière bij de Baseball Academy Midden Nederland Scimitars, één van de vier honkbalscholen in Nederland.

Jesse, die later deze maand dertien jaar wordt, treedt in de voetsporen van Jeandro Tromp. Hij maakte in 2012 al de overstap van Blue Hawks naar Scimitars, waarvoor hij in 2013 debuteerde. Via deze honkbalschool heeft het Zwolse talent zich verder ontwikkeld, waardoor hij dit jaar de kans heeft gekregen om in Nederland op het hoogste niveau te debuteren en met het Nederlands team deel te nemen aan het wereldkampioenschap voor spelers van 18 jaar en jonger.

Met Jesse heeft Blue Hawks opnieuw een speler die de stap naar de talentontwikkeling maakt. Dit jaar werd Jesse tijdens try-outs in Bussum al geselecteerd voor Scimitars. In september startte hij zijn opleiding in Hilversum, waar hij zijn middelbare school kan combineren met het honkballen bij Scimitars. De trainingen van Scimitars vinden plaats in de Rob Hoffmanvallei van de Bussumse hoofdklasser HCAW.

Met het sluiten van de overschrijvingstermijn heeft Blue Hawks vandaag officieel afscheid moeten nemen van Jesse. Jesse begon in 2012 met honkballen bij de BeeBallers. In dienst van Blue Hawks werd hij in het seizoen 2015 kampioen met de pupillen. Bovendien kwam de talentvolle rechtshandige pitcher tijdens de laatste drie edities uit op het Nederlands kampioenschap Little League in Hoofddorp. Dit jaar debuteerde hij voor het aspirantenteam. De inzet en kwaliteiten van Jesse zullen erg worden gemist.

We wensen Jesse heel veel succes en plezier bij Scimitars!

1 Reactie

  1. ik vind het heel fijn dat jullie zoiets over mij zeggen en ook heel lief ik mis jullie ook maar op men nieuwe school is het best wel leuk en ik heb ook al een paar vriendinnen gehad en ja…… ik vind ook heel veel mensen leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *