Inbraak in kantine van Blue Hawks

Blue Hawks is afgelopen weekeinde  opgeschrikt door een inbraak. Uiteindelijk is niets gestolen, maar de schade is wel groot. Door de club is aangifte gedaan bij de politie. Inmiddels is een groot deel van de schade hersteld.

In de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 november is met bakstenen geprobeerd om de ramen van het clubgebouw in te gooien. Doordat de kantine, in verband met de geslagen homeruns, is voorzien van gehard glas, was dit aanvankelijk zonder succes.

Die middag heeft Blue Hawks al aangifte gedaan bij de politie. Diezelfde zondagavond volgde echter een tweede poging, waarbij nu met bakstenen het zwaar gehavende raam wel werd ingegooid. Hierop zijn de inbrekers de kantine ingegaan, waarbij het alarm is afgegaan.

Voor de tweede maal kwam daardoor de politie ter plaatse. Uiteindelijk is er niets meegenomen uit de kantine. Mede doordat Blue Hawks geen waardevolle spullen in het clubgebouw heeft staan. Zowel zondagmiddag als zondagavond is aangifte gedaan van de (pogingen tot) inbraak. De schade is enorm. Vandaag zijn drie ruiten vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *