Kevin Kelly: ‘Ik had het niet willen missen!’

International Kevin Kelly was vorig jaar één van de instructeurs tijdens de eerste editie van het All Star Camp in Zwolle. “Ik was onder de indruk van het talent van de jeugdige deelnemers”, blikt de topwerper terug op het unieke jeugdkamp in de hoofdstad van Overijssel.

Voor het eerst sinds 2009 organiseerde Blue Hawks vorig jaar weer een groot jeugdkamp. Honkballers van verschillende clubs uit Nederland namen drie dagen lang deel aan verschillende trainingen en activiteiten.

De trainingen stonden onder leiding van verschillende ervaren trainers, waaronder internationals Kevin Kelly en Diegomar Markwell. De twee topwerpers van de Rotterdamse landskampioen Neptunus onderbraken hun voorbereiding op het World Port Tournament om af te reizen naar Zwolle.

Leergierig

“Het was een hele bijzondere ervaring. Het enthousiasme van de deelnemers was groot. Ze waren er leergierig”, vertelt Kevin. “En ik heb zoveel talent gezien. Ik had het niet willen missen!”

Dit jaar keert het All Star Camp terug in Zwolle. Van maandag 18 tot en met woensdag 20 juli zijn honkballers in de leeftijd van 11 tot en 14 jaar welkom. Inschrijven kan vanaf nu! Voor slechts € 69,95 ben je gegarandeerd van drie dagen uniek honkbalplezier en een ervaring die je nooit meer vergeet! Meld je snel aan, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Lees meer informatie via www.allstarcamp.nl, of stuur een e-mail naar info@bluehawks.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *