Hoog bezoek op tweede dag All Star Camp

De deelnemers aan het All Star Camp ontvingen vandaag hoog bezoek. Op de tweede dag van het driedaagse kamp kwamen international Kevin Kelly en Daniel Fernandes langs om clinics te geven. Het tweetal werd vorige maand met Curaçao Neptunus nog Europees kampioen.

Na de prachtige eerste dag waarin vooral veel aandacht was voor pitching en catching, werd vandaag veel getraind op gooien, vangen en fielden. Speciaal daarvoor waren pitcher Kevin Kelly en binnenvelder/buitenvelder/catcher Daniel Fernandes naar Zwolle afgereisd.

Kelly nam eerder deze maand met het Nederlands team nog deel aan het World Port Tournament. Afgelopen september werd hij met Oranje Europees kampioen. Fernandes nam eerder met een Europese selectie deel aan de professionele Asia Winter Baseball League.

Handtekeningen

De twee hoofdklassespelers van het Rotterdamse Neptunus zetten de deelnemers aan het All Star Camp ruim twee uur lang aan het werk. Na afloop kreeg iedereen de mogelijkheid om handtekeningen te vragen en met het tweetal op de foto te gaan.

Na de macaronimaaltijd werd de tweede trainingsdag vanavond afgesloten met een nieuwe slagtraining. Ook vandaag was softbalinternational Emeron Lourens als instructeur aanwezig. Met Revin Brooks was op de tweede dag bovendien een tweede speler van het Nederlands heren softbalteam aanwezig om te helpen tijdens de trainingen. Zowel Lourens als Brooks namen vorig jaar met Oranje deel aan het EK heren softbal.

All Star Game

Morgen wordt de derde editie van het All Star Camp afgesloten. De afgelopen twee dagen zijn alle spelers gescout en worden ze ingedeeld in twee teams. Morgenochtend worden de teams bekendgemaakt, waarna vanaf 14.00 uur de strijd losbarst tijdens de afsluitende All Star Game. We hopen tijdens deze wedstrijd op veel bezoek. Iedereen is welkom!

Bekijk foto’s van het All Star Camp via de Facebookpagina van Blue Hawks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *