Honkbalteam sluit seizoen af in gevangenis

Het heren honkbalteam van de Blue Hawks heeft het seizoen in stijl afgesloten. Twee weken na het behalen van het kampioenschap werden de zestien spelers van het team in het clubgebouw gehuldigd. Jason werd uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler. Zondag 3 november volgde een bijzonder teamuitje.

Tijdens de huldiging in het clubhuis mocht Sebastiaan de beker in ontvangst nemen. Gordon reikte medailles uit aan alle zestien spelers. De prijs voor de Meest Waardevolle Speler ging voor de derde keer op rij naar Jason Kolen. Voor Jason was de kampioenswedstrijd zijn laatste optreden voor Blue Hawks. De pitcher heeft besloten te stoppen. Uit handen van Gordon ontving Jason de MVP-schaal.

Een week later reisde het team af naar Zutphen om te paintballen in de voormalige jeugdgevangenis. Nathan Coppens had voor de organisatie gezorgd. Geheel in de sfeer van Prison Break is deze voormalige penitentiaire inrichting omgebouwd voor gebruik van paintball en laserstorm.

Groot feest

0711_teamuitje_heren2Het speelveld was indrukwekkend te noemen. Drie etages hoog waarbij je in elke cel mocht komen. Een vuurgevecht in de doucheruimte, isoleercel of op de trap was twee uur lang aan de orde. Het resultaat? Eén groot feest waarbij de honkballers met behoorlijk wat blauwe plekken en wonden naar huis gingen. Nadat 2700 verfballetjes afgeschoten waren, keerden de heren terug naar Zwolle om dit grandioze avontuur nog eens rustig na te bespreken onder het genot van het heerlijke eten en drinken dat geserveerd werd bij restaurant Kota Radja.

Voor het herenteam was het een uiterst succesvol seizoen! Wil jij deel uitmaken van dit team? aarzel dan niet, en kom eens een keer gratis meetrainen. Tot volgend seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *