Hoge opbrengst voor Grote Clubactie

Blue Hawks heeft een bedrag van € 587,88 verdiend met de Grote Clubactie. Hiervoor heeft een delegatie van Blue Hawks gisteravond een cheque in ontvangst genomen. Het was voor het eerst dat Blue Hawks deel heeft genomen aan de Grote Clubactie.

Tijdens een feestelijke avond werd gisteravond de opbrengst van alle deelnemende verenigingen in Zwolle bekendgemaakt. Voor Blue Hawks waren commissieleden Martin Brinkhuis, Jan Ringnalda en Michiel Holsheimer hierbij aanwezig. Zij mochten een symbolische cheque in ontvangst nemen. De opbrengst is een enorme opsteker voor Blue Hawks.

De afgelopen weken heeft een groot aantal, voornamelijk, jeugdleden loten verkocht voor de Grote Clubactie. De persoon die de meeste loten heeft gewonnen, krijgt een prijs. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 5 januari 2013.

De trekking van de loterij heeft 29 november plaatsgevonden. Als je een lot hebt gekocht bij één van de leden van Blue Hawks, dan kun je online controleren of je een prijs hebt gewonnen. Je kunt ook de volledige trekkingsuitslag bekijken, of bellen met de uitslagenlijn: 0900-258 22 28 (€ 0,35 per minuut. Via deze weg wil Blue Hawks alle lotenverkopers én loperkopers heel hartelijk danken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *