Hoge opbrengst voor Blue Hawks

Blue Hawks heeft een bedrag van maar liefst € 654 opgehaald met de Jeugdsponsoractie van de Boni Supermarkten. Gisteravond heeft Jacqueline de cheque namens Blue Hawks tijdens een feestelijke avond in Amersfoort in ontvangst genomen.

De afgelopen weken kon het winkelend publiek in het Zwolse filiaal van de Boni sponsormuntjes sparen voor Blue Hawks. Bij elke € 10 aan boodschappen kregen zij een muntje die ze aan één van de acht deelnemende (sport)verenigingen konden schenken.

Leden van Blue Hawks waren tijdens de jeugdsponsoractie op twee dagen, veelal in uniform, bij de Boni aanwezig om extra aandacht voor de club te krijgen. Daarvoor waren verschillende activiteiten georganiseerd.

Hoogste prijs

In totaal werd € 200.000 verdeeld over 291 verenigingen door heel Nederland. De hoogste prijs was een bedrag van € 1.237 voor de Reddingsbrigade Staphorst. De Reddingsbrigade Zwolle werd de nummer één in het Zwolse filiaal met een bedrag van € 993. Blue Hawks eindigde in Zwolle op een knappe zesde plaats en ontving daarvoor een cheque ter waarde van € 654. De cheques werden gisteravond uitgereikt tijdens een feestelijke avond in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Blue Hawks wil iedereen bedanken voor de inzet en de hulp tijdens de Jeugdsponsoractie. Met name ook de jeugdleden die tijdens de twee dagen in de Boni hebben meegeholpen met de promotie van Blue Hawks. De komende periode wordt gekeken naar een mooie bestemming voor de opbrengst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *