Hoge Laarse MudRun op 15 september

Blue Hawks is op vrijdag 15 september, tijdens de Nationale Sportweek, één van de locaties van de eerste Hoge Laarse MudRun, een gezamenlijk sportevenement van de sportverenigingen op en rond Sportpark het Hoge Laar. De opbrengsten van de Hoge Laarse MudRun gaan naar het goede doel.

De Hoge Laarse MudRun 2017 vindt plaats op vrijdag 15 september 2017. De start en finish zijn bij hockeyclub HC Zwolle. Wethouder René de Heer geeft rond 15.30 uur het officiële startschot. De route gaat onder meer langs de velden van Blue Hawks en de zeil- en roeivereniging ZRZV. Op deze locaties zijn er speciale obstakels voor de deelnemers.

Andere punten waar de MudRun langskomst zijn atletiekclub AV PEC1910, het Westerveldse bos en de mountainbike route in het bos. In totaal zijn er zestien obstakels, die worden opgezet door ThorRun Zwolle. Inschrijven kan vanaf nu online!

Monicares foundation

De opbrengsten van de Hoge Laarse MudRun gaan volledig naar de Monicares foundation, een stichting die zich inzet voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van één van de kinderen of andere directe gezinsleden.

De MudRun gaat over een afstand van 5,75 kilometer. Iedereen van 18 jaar en ouder kan hieraan deelnemen. Voor de overige leeftijdscategoriën worden aparte wedstrijden gehouden. Kinderen van 6 tot 10 jaar kunnen deelnemen aan de Kidsrun van 1,5 kilometer. Kinderen van 10 tot 14 jaar kunnen deelnemen aan de verkorte versie van de MudRun (4,5 kilometer). Jongeren van 14 tot 18 jaar kunnen in hun leeftijdscategorie deelnemen aan de MudRun van 5,75 kilometer. Het is ook mogelijk om je als team (5 personen) in te schrijven.

Programma

15.30 – 16:30 uur: start kidsrun
17.00 – 18:00 uur: start junioren
18.00 – 19:00 uur: start jongeren
19.00 – 20:00 uur: start volwassenen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via www.facebook.com/hogelaarseMudRun.

De Hoge Laarse MudRun wordt georganiseerd door SportService Zwolle in samenwerking met de sportverenigingen van Sportpark Het Hoge Laar: AV PEC1910, HC Zwolle, Blue Hawks en ZRZV. Samen met Thor, het Deltion College, Scouting Hopman Kippersgroep en de Monicares Foundation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *