Heren honkbal imponeert in eerste seizoenshelft

Het heren honkbal team heeft afgelopen zondag de eerste seizoenshelft afgesloten met een knappe overwinning op concurrent Blue Socks. In een spannende wedstrijd pakten de heren de derde plek door de mannen uit Veenendaal met 5-9 te verslaan.

 

Het heren honkbalteam dat sinds lange tijd weer in de derde klasse uit komt imponeerde dit seizoen op veel vlakken. Het pitching team bestaande uit Armando, Renji en Marten groeiden na iedere wedstrijd wat ook terug zien bij de catchers bestaande uit Steven, John en Sebastiaan.
Het heren team begon uitstekend met twee knappe overwinningen op WSB (Thuis 12-5) en koploper Radboud Rangers (uit 12-13) Daarna bleek dat ook het heren team niet onsterfelijk is, en werd er tijdens een regenachtige dag flink verloren in eigen huis tegen de Moorfielders (Thuis 16-28)

Zomerstop Selwyn

Met 19 spelers in het team heeft Coach René Cornelissen een luxe positie als het gaat om de opstelling.
Hard trainen en jezelf bewijzen tijdens de trainingen en wedstrijden is voor alle spelers een must indien ze een basisplaats willen veroveren in dit team.

Het heren team dat nog acht wedstrijden te gaan heeft en nog één keer tegen de Radboud Rangers spelen, zullen er alles op alles moeten zetten om alsnog de titel te pakken. Op het moment staat de ploeg derde met vijf punten achterstand op de koploper maar heeft het nog één wedstrijd tegoed.

Zomerstop 1

Kom jij de heren de tweede seizoenshelft ook steunen!
Zie het wedstrijdschema op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *