Heren honkbal flink op dreef tegen Hickory

Het heren honkbal team staat voor even op de tweede plek dankzij een puike overwinning op Hickory. In een beladen wedstrijden met vele hits waren het de Zwollenaren die aan het langste eind trokken. In een wedstrijd waarin Armando zijn werk op de heuvel meer dan waar maakte, stond er aan het einde van de wedstrijd 22-11 op het scoreblok.

Na een 0-3 score voor Hickory in de eerste slagbeurt, wisten de Zwollenaren dit in de gelijkmakende slagbeurt feilloos goed te maken door maar liefst negen keer te scoren. Onder andere Erwin en Wybren wisten de bal goed te raken. Al snel bleek dat Hickory de Zwollenaren niet meer in kon halen.

Mede dankzij hun eigen pitcher, die meer met de umpire bezig was dan met zijn eigen team, bleven de punten maar binnenstromen in daarop volgende innings. Hoogtepunten waren er in overvloed. Waaronder een inside-the-park-homerun van Jop en driehonkslagen van Wybren en Armando (foto).

Sparen

Marten verving Armando in de laatste inning zodat ook hij zijn krachten kan sparen voor de belangrijke dubbele wedstrijd komende week. Catcher Sebastiaan die opnieuw zijn alles gaf vandaag, mag ook volgende week weer als catcher aan de bak. Hopelijk voor hem zal dan ook Nathan weer van de partij zijn, zodat ook Sebastian één wedstrijd rust krijgt.
Het heren honkbalteam van Blue Hawks speelt aankomende zondag 23 juni zowel tegen ESCA Arnhem Rhinos 2 en Bedrocks 2. Van allebei de teams werd dit seizoen al een keer verloren.

Aanvang eerste wedstrijd: 12:00 vs Arnhem Rhinos te Zwolle
Aanvang tweede wedstrijd 15:00 vs Bedrocks te Zwolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *