Help softbalster Madeline geld in te zamelen

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Madeline Slootjes, ben 25 jaar oud en speel bij Blue Hawks in het damessoftbalteam.

Dit jaar ga ik deelnemen aan Tour du ALS, een fiets-/wandeltocht over de Mont Ventoux om geld in te zamelen tegen de ziekte ALS.

Waarom Tour du ALS?? Dat vragen jullie je allemaal af. Nou ik zal het vertellen. Vorig jaar kwam een vriend van de familie vragen aan mij of ik wilde helpen bij Tour du ALS, zijn broer organiseerde het en ze hadden veel vrijwilligers nodig. Op dat moment dacht ik ja waarom niet, lijkt me gaaf. Zo gezegd, zo gedaan en ik ben vrijwilliger geweest bij de 2e editie. Dat heeft mijn leven veranderd. De tranen van geluk, verdriet, medeleven etc, hebben mij toen erg geraakt. Ik voelde alle emotie bij de mensen die de top behaalde en daar dachten aan de persoon waarvoor zij de berg hebben bedwongen. Die emoties hebben mij doen besluiten dit jaar ook mee te doen. Niet voor 1 iemand, maar voor al die 1500 nl patiënten, want niemand verdient deze vreselijke ziekte.

Dit kan ik niet alleen, en dus vraag ik iedereen van Blue Hawks mij te helpen in de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte. Zamel bijvoorbeeld lege flessen in, doneer via mijn deelnemerspagina of doe iets vanuit eigen initiatief om een mooi bedrag in te zamelen voor stichting ALS.

Ik hoop dat jullie mij kunnen en willen helpen.

Dat kan onder andere via deze pagina: deelnemers.tourduals.nl/member/madeline.

groeten Madeline Slootjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *