Help mee tijdens de Zwolse Halve Marathon

Ook dit jaar gaat Blue Hawks weer helpen tijdens de Zwolse Halve Marathon. Dat levert de vrijwilligers niet alleen een hele gezellige avond op, maar bovendien verdient Blue Hawks hier weer geld mee. Geef je nu alvast op en help Blue Hawks!

De Scania Zwolse Halve Marathon is een evenement waar vele sportieve mensen zich op uit kunnen leven. Maar een groots evenement als dit is onmogelijk zonder de inzet van vele vrijwilligers. Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 juni. Ook Blue Hawks ondersteunt het evenement met vrijwilligers.

De vrijwilligers ondersteunen tijdens de Halve Marathon op en rond het parcours. Hierdoor kunnen de deelnemers goed en vooral veilig aan de wedstrijd deelnemen.

VIP-tent

Voor elke vrijwilliger die Blue Hawks levert, ontvangt de club een vergoeding van € 25. Vrijwilligers krijgen na afloop toegang tot de VIP-tent om met z’n allen nog wat te eten en te drinken.

Wil jij meehelpen tijdens de Zwolse Halve Marathon? Geef je dan voor 29 maart op via www.bluehawks.nl/vrijwilligerswerk.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *