Help Jeandro Tromp naar de World Series

Voor de zestienjarige Jeandro Tromp gaat deze zomer een droom in vervulling. Het Zwolse honkbaltalent is geselecteerd voor het Nederlandse team dat in augustus in het Amerikaanse Lafayette (Indiana) deel gaat nemen aan de World Series. Om zijn droom waar te kunnen maken, is Jeandro op zoek naar sponsors of donateurs.

Jeandro Tromp begon op vijfjarige leeftijd met honkballen bij de Zwolse honkbal- en softbalvereniging Blue Hawks. Met het pupillenteam van Blue Hawks werd hij tweemaal kampioen, totdat hij in 2012 werd geselecteerd voor de Baseball Academy Midden Nederland.

Bij deze honkbalacademie speelde Jeandro zich in de kijker van de nationale jeugdploegen, waarmee hij de afgelopen jaren meetrainde. Dit jaar nam hij met het Nederlands team in Barcelona op uitnodiging deel aan het MLB European Academies Spring Tournament. Recentelijk werd hij toegelaten tot de exclusieve CTO-opleiding in Amsterdam. Deze opleiding bereidt talentvolle spelers voor op een profcarrière in honkbal.

Europese titel

Begin april nam Jeandro met een nationaal U16-team, bestaande uit de grootste Nederlands talenten onder de 16 jaar, deel aan de Colt European Series Baseball in Praag. Het team zorgde voor een unieke prestatie door dit toernooi te winnen en daarmee beslag te leggen op de Europese titel.

Die titel geeft recht op deelname aan de Colt World Series in Lafayette (Indiana) in augustus. Nog nooit eerder nam een Nederlands team deel aan deze World Series. Om de reis te bekostigen, is Jeandro op zoek naar sponsors of donateurs.

Doneren

Doneren kan via Talentboek op www.talentboek.nl. Via deze website zamelen de alle spelers van het Nederlands U16 team gezamenlijk geld in om de reis naar de Verenigde Staten te kunnen bekostigen.

Het is ook mogelijk om als sponsor of donateur contact op te nemen met Jeandro via de Zwolse honk- en softbalvereniging Blue Hawks. Dit kan per e-mail op info@bluehawks.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *