Grote opkomst bij jeugd-filmavond

Gisterenavond was de kantine omgetoverd tot een ware bioscoop. Veel jeugdleden zijn gekomen om de film Bad news, Bears te bekijken. Met veel popcorn, chips en drinken werd de avond een groot succes.

 

 

Winterstop

De jonge honkballers van Blue Hawks vinden het fijn dat er in de winterperiode veel activiteiten worden georganiseerd. Zo valt er niet een gat tussen de laatste wedstrijd en de eerste zaaltraining van het nieuwe seizoen waarin de jeugdleden elkaar een lange tijd niet zien.

In het begin van de avond werd er dan ook nog druk gepraat tussen de jeugdleden. Hier en daar werd er nog even gediscussieerd over wie er op de hoogste bank mocht zitten, waarna de film kon beginnen.

Er kwamen leuke reacties terug van enkele BeeBallers. ‘Bedankt voor de gezellige avond! Sem zat blij terug in de auto. Hij was erg verwend zei hij.’ Aldus Dorenda, moeder van Sem. ‘Job zei, ik lijk wel dronken. Drie cola op! Lekker stuiterend naar bed, maar wat een leuke avond!’

Nieuwe jeugdactiviteit 

Aan het einde van deze activiteit konden de jonge honkballers elkaar fijne dagen wensen. De volgende jeugdactiviteit komt weer in het nieuwe jaar, ééntje die jullie misschien al in jullie agenda willen zetten.

Op 31 januari 2015 worden de jeugdleden van Blue Hawks om 14.00 in de kantine verwacht. Wat er vanuit daar gaat gebeuren, blijft nog een verassing. Houd de agenda op de website, facebook en jullie e-mail goed in de gaten.

Nieuwjaarsborrel

Wat ook handig is om alvast te noteren in de agenda is de nieuwjaarsborrel. Deze wordt gehouden op 10 januari 2015 van 19.30 – 21.30. Alle jeugd en seniorenleden, bestuursleden en commissieleden zijn van harte welkom op deze avond om te proosten op het nieuwe jaar. De uitnodiging en verdere informatie met betrekking tot deze avond volgt nog.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *