Grote Clubactie weer van start

De Grote Clubactie gaat weer van start. Vorig jaar leverde deze actie Blue Hawks een totaalbedrag op van € 587,88. Dit jaar gaan we dat proberen te verbeteren. Help jij mee? Koop of verkoop ook loten en verdien geld voor Blue Hawks!

Als club hebben we grote ambities. Maar om die ambities waar te kunnen maken, is geld nodig. Door middel van deelname aan de Grote Clubactie kun jij daarvoor zorgen. Want van elk lot dat jij koopt of verkoopt, gaat 80% direct naar de clubkas. De prijs van een lot bedraagt € 3. Daarvan is dus € 2,40 bestemd voor Blue Hawks.

De start van de lotenverkoop is zaterdag 14 september. De lotenverkoop loopt tot zondag 17 november, maar het verzoek is om de boekjes met verkochte loten al uiterlijk op 12 oktober tijdens het Abrahamtoernooi bij je trainer of coach in te leveren. Met een lot maak je kans op fantastisch prijzen, waaronder de hoofdprijs € 100.000. De trekking van de Grote Clubactie 2013 vindt plaats op 28 november.

Win een waardebon!

Leden van Blue Hawks kunnen een boekje met loten ophalen in de kantine. Je kunt meerdere boekjes per persoon meenemen. Het lid van Blue Hawks die de meeste loten verkoopt, ontvangt ook dit jaar weer een waardebon van € 25 te besteden bij Covee.

We rekenen op jullie hulp! Wil jij één of meer loten kopen, dan kun jij je ook inschrijven in één van de boekjes die in de kantine liggen. Heb je vragen? Informeer dan bij je trainer of coach, of één van de bestuursleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *