Grote Clubactie start op 19 september

De Grote Clubactie gaat weer van start. Vorig jaar leverde deze actie Blue Hawks een recordbedrag op van € 903,18. Inkomsten die ontzettend belangrijk zijn voor onze club. En misschien dit jaar nog wel meer dan ooit. Help jij mee? Koop of verkoop ook loten en verdien geld voor Blue Hawks!

Tijdens dit seizoen is de veldverlichting bij Blue Hawks geplaatst. We waren het eerste softbalveld van Europa met LED-verlichting. Dat was een mooie mijlpaal natuurlijk. Maar de veldverlichting heeft ook voor extra kosten gezorgd. Daarnaast krijgen wij als club straks bij de gemeente te maken met bezuinigingen. Om ons hoofd boven water te kunnen houden, zijn inkomsten nu van groot belang.

De afgelopen jaren is de Grote Clubactie een belangrijke inkomstenbron gebleken. Met de inzet van maar een klein deel van de leden is vorig jaar al een onvoorstelbaar hoog bedrag van € 903,18 opgehaald. Als dit jaar nog meer leden zich inzetten en loten gaan verkopen, kan dit bedrag zelfs nog hoger worden. Want van elk lot dat jij koopt of verkoopt, gaat 80% direct naar de clubkas. De prijs van een lot bedraagt € 3. Daarvan is dus € 2,40 bestemd voor Blue Hawks.

Win een waardebon!

De start van de lotenverkoop is zaterdag 19 september. Met een lot maak je kans op fantastisch prijzen, waaronder de hoofdprijs € 100.000. Wie de meeste loten namens Blue Hawks verkoopt, wint bovendien een waardebon van € 25, te besteden bij de honk- en softbalwinkel Covee.

Tijdens de trainingen ontvang je deze week een boekje met loten. In een begeleidende brief krijg je bovendien een aantal tips om zoveel mogelijk loten te kunnen verkopen. Is je boekje vol en ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainer/coach, of stop het in de speciale inleverbox van de Grote Clubactie in de kantine. Je kunt boekjes met verkochte loten tot 13 oktober inleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *