Groot onderhoud aan het clubgebouw

Voordat het oefenseizoen in maart van start gaat, wordt groot onderhoud uitgevoerd aan ons clubgebouw. De werkzaamheden starten maandagochtend 22 januari en gaan in totaal zo’n vier weken duren en kunnen voor overlast zorgen.

Tijdens het groot onderhoud wordt de boilerinstallatie vervangen. Ook wordt het douchesysteem vervangen voor een nieuw spoelsysteem dat de vorming van legionella moet voorkomen. Hierbij worden de douches in de kleedruimtes voor scheidsrechters voor onbepaalde tijd afgesloten.

Aansluitend wordt ook de dakventilatie in de kleedruimtes vervangen en wordt de verlichting in alle ruimtes, op de kantine na, vervangen voor duurzame LED-verlichting. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Jansen Installaties Zwolle B.V. De financiering gebeurt door zowel Blue Hawks als de gemeente Zwolle.

Door de werkzaamheden zijn de kleedruimtes tot en met 23 februari niet toegankelijk. In deze periode kun jeĀ overlast hebben van de werkzaamheden en kan het zijn dat de verwarming niet werkt. Wij hopen op jullie begrip hiervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *