Goede start van het seizoen voor aspiranten

Met een overwinning van maar liefst 23-0 zijn de aspiranten het honkbalseizoen goed gestart. De aspiranten speelden zaterdag 9 april in Dronten waar zij te gast waren bij De Vrijbuiters. Voor De Vrijbuiters was het een bijzondere dag. Zij speelden voor het eerst een wedstrijd op het nieuwe honkbalveld.

Helaas voor Vrijbuiters heeft het veld hen nog geen geluk gebracht. Na de eerste inning was de stand 12-0 voor Blue Hawks. De Vrijbuiters hebben in de tweede inning geprobeerd meer tegenstand te bieden door meerdere pitchers in te zetten. Maar ook dit kon hen niet helpen.

De aspiranten van Blue Hawks zaten goed in de wedstrijd en de bal werd regelmatig lekker geraakt. Rien had zo’n mooie hit dat er drie teamspelers binnen konden komen en Merel sloeg zelfs een homerun. Onder luid gejuich van haar teamgenoten raakte ze trots de thuisplaat aan.

De aspiranten spelen volgende week zaterdag thuis tegen Harriers 1 uit Zeewolde. Om zich goed op de wedstrijden voor te bereiden trainen zij iedere donderdag van 18.00 tot 20.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *