Gezocht: een telefoon en Senseo

Voor Blue Hawks zijn we per direct op zoek naar een mobiele telefoon en een Senseo koffiezetapparaat. Heb jij er toevallig één thuis die niet meer wordt gebruikt? Laat het dan weten!

Om de bereikbaarheid van Blue Hawks te verbeteren, bijvoorbeeld bij afgelastingen, willen we als club een nieuw telefoonnummer in gebruik gaan nemen. Het telefoonnummer is er al, maar de telefoon nog niet. Daarom zijn we op zoek naar een gratis tweedehands toestel. Het moet wel gaan om een smartphone, zodat we gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld Whatsapp. Het geeft niet als de telefoon is beschadigd, of als bepaalde instellingen zijn verouderd.

Daarnaast zijn we op zoek naar een gratis Senseo apparaat om koffie te kunnen zetten in het geval er maar één of twee kopjes nodig zijn. Bijvoorbeeld tijdens een bespreking, of een bezoek. Nu wordt vaak een hele pot koffie gezet, die vaak ook weer moet worden weggegooid.

Heb jij een Senseo apparaat of een mobiele telefoon over die je niet meer gebruikt en die Blue Hawks gratis kan overnemen? Laat het ons weten via het digitale contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *