Gezellige drukte tijdens Open Dag

De weersvoorspellingen waren niet heel gunstig. Maar tegen de tijd dat het rond 13.00 uur begon te regenen, kon Blue Hawks al terugkijken op een geslaagde Open Dag. Een groot aantal kinderen was daarvoor al trots met een honkbaldiploma naar huis gegaan.

Volwassenen en kinderen bekend maken met honkbal, softbal én Blue Hawks. Dat was ook dit jaar weer het doel van de feestelijke Open Dag. En daar slaagde Blue Hawks goed in. Al direct om 11.00 uur meldden de eerste geïnteresseerden zich op het Sportpark Peterskamp.

Ook dit jaar was er weer veel te doen tijdens de Open Dag. Naast het springkussen, de popcorn en hotdogs konden deelnemers de snelheid van hun gegooide ballen meten. Ook konden ze ballen wegslaan vanaf de spectaculaire pitching-machine.

Honkbaldiploma

Nieuw dit jaar was het honkbaldiploma. Kinderen konden met een stempelkaart verschillende stationnetjes af, waarbij ze leerden om te slaan, te gooien, vangen en rennen. Wie dat allemaal goed wist te doen, verdiende een honkbaldiploma. Met een grote glimlach werden de nodige diploma’s in ontvangst genomen.

Ondanks de regen kwamen ook in het laatste uur van de Open Dag nog een aantal geïnteresseerden langs. Blue Hawks kan dan ook terugkijken op een zeer geslaagde Open Dag, waarbij ook dit jaar weer veel leden hun medewerking aan hebben verleend. Iedereen bedankt voor jullie hulp!

Bekijk een kleine foto-impressie van de Open Dag via de Facebookpagina van Blue Hawks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *