Geslaagde opening seizoen Blue Hawks

Op de velden van Blue Hawks was vandaag veel te beleven. Tijdens de opening van het seizoen werden er maar liefst twee competitie wedstrijden gespeeld en één BeeBall demonstratiewedstrijd. Het werd voor Blue Hawks een succesvolle middag.

Afgelopen zaterdag hebben de aspiranten (winst tegen Giants) en de BeeBallers (tweemaal winst en één gelijkspel) al hun eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Vandaag was het de beurt aan het dames softbalteam en het heren honkbalteam. De eerste bal werd gegooid door Matz, het nieuwste en jongste lid van Blue Hawks.

Feestelijke dag

Opening seizoen4

Iedereen die het terrein van Blue Hawks kwam oplopen werd feestelijk onthaald. Overal waar je keek zag je vlaggen en ballonnen. De kinderen konden zich vermaken op het springkussen.  Bij een feestelijke dag hoort ook muziek. Dat werd verzorgd door een echte dj.

 

De dames mochten zich als eersten bewijzen tijdens de opening van het seizoen. In de wedstrijd tegen Bedrocks uit Emmen was de spanning hoog. Toch wist Blue Hawks de wedstrijd te winnen met een eindstand van 8-7.
Na deze wedstrijd was het de beurt aan de BeeBallers . Tijdens deze demonstratiewedstrijd wist iedereen met een goede tik veilig op één te komen. De toeschouwers, waaronder de honkballers van WSB 2 en Blue Hawks, moedigden de kinderen goed aan. De BeeBallers werden beloond met maar liefst twee keer langs de heren te mogen rennen voor de high fives. 

Opening seizoen9Eerste bal

Na de speech van voorzitter Jan Egbertsen kon Matz zijn entree maken als een echte honkballer. Hij mocht de belangrijkste taak van de dag uitvoeren door de ceremoniële eerste bal te gooien.  Na een doffe dreun in de handschoen van de catcher, was de wedstrijd tussen Blue Hawks en WSB 2 en het nieuwe seizoen voor Blue Hawks officieel geopend.

Ook het heren honkbalteam kon een gewonnen uitslag op het wedstrijdformulier noteren. Blue Hawks vierde zijn rentree in de 3e klasse met een knappe 12-5 overwinning op de honkballers uit Apeldoorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *