Geslaagd toernooi BeeBallers in Winschoten

Vroeg in de ochtend stonden alle BeeBallers klaar om naar Winschoten te gaan. Vandaag was het aan de BeeBallers om hun beste beentje voor te zetten tegen teams als : Caribe uit Groningen, Knights uit Leek, Bedrocks uit Emmen, Northern Stars uit Leeuwarden en tegen de thuisploeg WHSC. Het was een dag met mooie hoogtepunten. Eén opmerkelijk hoogtepunt was het allereerste dubbelspel van dit seizoen tussen Jesse en Duncan.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen WHSC. Wij waren tijdens deze wedstrijd de ’thuisploeg’ en mochten daarom beginnen in het veld. Fré en Job mochten de honken beheren en hebben laten zien dat je eenvoudig een bal kan fielden in het midden van het veld om vervolgens zelf de loper op het eigen honk uit te branden. Helaas was ondanks deze knappe prestaties de tegenpartij ons te slim af met een eindstand van 4-5.

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen Northern Stars uit Leeuwarden. Deze wedstrijd hebben de BeeBallers uit Zwolle voor twee nullen gezorgd. Door een mooie aangooi van Jesse naar Job bij de thuisplaat heeft Blue Hawks ervoor gezorgd dat de laatste loper van de tegenpartij de thuisplaat niet veilig kon bereiken. Met een gelijke eindstand van 7-7, waren de BeeBallers uit Zwolle weer klaar voor de volgende wedstrijd.

Onder de indruk

De derde wedstrijd is gespeeld tegen Caribe uit Groningen. Zij waren zoals de BeeBallers uit Zwolle zelf benoemden: ‘Erg Fanatiek’. De BeeBallers uit Groningen lieten zien dat ze goed konden sliden, waar Zwolle wel van onder de indruk was. Ondanks dat hebben de BeeBallers mooie nullen gemaakt. Met een eindstand van 4-6 konden de BeeBallers beginnen aan een welverdiende pauze.

De wedstrijd na de pauze werd gespeeld tegen Bedrocks. Niet alleen werden hier de meeste tweehonkslagen geslagen door onder andere Fré en Sem, maar werd tijdens deze wedstrijd ook het allereerste dubbelspel gemaakt van dit seizoen. De bal werd gevangen door Jesse en gooide de bal zonder enige twijfel naar Duncan die op het eerste honk stond. Hierdoor was de slagman uit, maar ook de loper die van één naar twee liep. Niet alleen hebben ze goed geluisterd naar aanwijzingen van de coaches aan de zijlijn, maar wisten ze hun zenuwen onder controle te houden door rustig en precies te werk te gaan. Grote Klasse! Uitslag : 4-7 in het voordeel van Blue Hawks.

Geslaagd

De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen de Knights uit Leek. Waarbij Suse het heel goed deed als catcher, Brianne zelfs de bal zo ver sloeg dat zij door kon lopen naar het tweede honk en sloeg Jesse wederom een homerun. Levi hield de bal goed tegen door zijn handschoen op de grond te houden. Met een gelijkspel van 7-7 kunnen wij terugkijken op een geslaagd toernooi.

BeeBallers, Goed gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *