Geslaagd teamuitje dames softbal

Het dames softbal team, had vandaag het langverwachte teamuitje op het programma staan. Door de goede voorbereidingen van Rozemarijn, haar man en Willemein gaat dit teamuitje de boeken in als een zeer succesvolle middag en avond.

 

Om 15.45 werd er verzameld bij de glazen engel in de stad. Via de groepswhatsapp kregen zij berichten van de organisatoren.

foto 1 (2)Opdrachten

Verschillende opdrachten werden van de stad tot aan het huis van Willemein uitgevoerd. ‘Maak een creatieve Teamfie bij de brug die te vinden is voor het gebouw van ‘de Spiegel’ en ‘Zoek het volgende uithangbord op’ waren onder anderen de opdrachten die voltooid moesten worden. Een uur later mocht er opgewarmd worden bij het eindstation, uiteraard met warme chocolademelk en slagroom.

 

Eten, eten en nog eens eten.

Er stond niet alleen chocolademelk met slagroom op hun te wachten, maar ook twee tafels vol met hapjes en drankjes. Na het eten werd er nog een spel gedaan, met alle vraagjes en weetjes over iedereen om elkaar nog beter te leren kennen.

foto 3 (2)

Er kwamen verschillende vragen voorbij zoals ‘wie heeft er een jaar in het buitenland gewoond?’ of ‘hoeveel studies heeft Daniëlle gevolgd?’. Wist je het antwoord, moest je een vooraf toegewezen dierengeluid maken. Je kunt je wel voorstellen dat er de hele avond gelachen is om onder meer een schapen, kippen of een zeehondengeluid.

Een middag en avond om niet snel te vergeten. Namens alle dames, bedankt!

 

foto 5 (1)foto (7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *