Geen winst voor pupillen in Winterswijk

In de stromende regen zijn de Zwolse pupillen afgereisd naar het verre Winterswijk voor twee wedstrijden tegen Hickory. Droog werd het niet, maar afgelasten was geen optie. Het overvolle programma, met twintig wedstrijden in totaal, liet weinig ruimte open voor inhaalwedstrijden.  De punten bleven achter in Hickory: 6-4 en 9-8.

Van de wedstrijden zijn, in verband met het ontbreken van statistieken, geen verslagen. Niettemin zijn er wel goede dingen te vermelden. Zo weerde Geffrey, bij het ontbreken van startend pitchers Nyo en Wasim, zich kranig op de pitcherplaat, raakte Mats eindelijk weer eens de bal en had Jaimy als korte stop een mooie vangbal.

Yoriam maakte zijn officiële debuut voor Blue Hawks. Hij speelde op het tweede honk en werd daarmee de achttiende speler, die dit seizoen uit is gekomen voor het Zwolse pupillenteam.

Het veld van Hickory was nog niet gereed voor een wedstrijd met zoveel regen. Het veld is dan al wel recentelijk opgeleverd, de dug-outs ontbraken echter nog. Het maakte de omstandigheden er alleen maar barrer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *