Fris je kennis op met de scheidsrechter- en scorecursus

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen houdt Blue Hawks een tweetal bijeenkomsten om je kennis over de regels weer wat op te frissen. Op zaterdag 1 april is er een scheidsrechtercursus. Een week later wordt op vrijdag 7 april een scorecursus gehouden. De bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk.

Clubscheidsrechter Jan Barneveld houdt zaterdag 1 april van 13.00 tot 14.00 uur een opfriscursus over spelregels en spelsituaties. De bijeenkomst is met name geschikt voor iedereen die dit jaar als scheidsrechter één of meer wedstrijden gaat leiden.

Tijdens de cursus vertelt Jan meer over zaken waar je als scheidsrechter op moet letten. Ook behandelt hij veelvoorkomende spelsituaties. De bijeenkomst wordt zaterdagmiddag 1 april in de kantine van Blue Hawks gehouden.

Op vrijdag 7 april wordt van 20.00 tot 21.00 uur in de kantine een basis scorecursus gegeven. Tijdens deze cursus leer je meer over de scoreregels, zodat je tijdens de wedstrijden van Blue Hawks mee kunt scoren.

Aanmelden

Omdat allebei de bijeenkomsten met name zijn bedoeld om je kennis op te frissen, is een basiskennis van de spelregels noodzakelijk om deel te kunnen nemen. De bijeenkomsten zijn ook zeer interessant voor ouders van jeugdleden, die dit seizoen bij het team van hun kind willen helpen.

Aanmelden voor deze cursussen kan via het digitale contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *