Filmavond voor jeugdleden

Blue Hawks houdt zaterdag 9 maart een filmavond voor alle jeugdleden. De filmavond begint om 19.00 uur. In de kantine wordt de film The Sandlot: Heading Home. Alle jeugdleden zijn welkom. Voor popcorn en drinken wordt gezorgd.

The Sandlot: Heading Home vertelt het verhaal van superster Tommy Santorelli. Op het veld zorgt hij voor fantastische scores, maar zijn arrogante houding wordt door zijn team minder gewaardeerd. Gelukkig krijgt Tommy een tweede kans als hij bewusteloos raakt en wakker wordt als 12-jarige op het speelveld ‘The Sandlot’. Als een hebzuchtige zakenman dreigt het speelveld te vernielen, moet Tommy kiezen tussen zichzelf of zijn vrienden in de belangrijkste wedstrijd van zijn leven. Bekijk de trailer.

De film is Nederlands ondertiteld. Hierdoor is de film mogelijk niet geschikt voor de jongste jeugdleden. De kantine gaat zaterdag 9 maart om 18.45 uur open. De filmavond start om 19.00 uur en duurt tot circa 21.15 uur.

Aanmelden voor deze activiteit is wel nodig. Dit kan bij je trainer of coach, of je kunt gebruikmaken van het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *