Praat mee over het Ledenonderzoek

In de maanden april en mei hielden wij het Ledenonderzoek. Het bestuur wil op vrijdagavond 19 augustus graag met de leden verder praten over deze uitkomsten. De input tijdens deze sessie vormt straks de basis van het nieuwe beleidsplan voor Blue Hawks. Praat jij mee? Meld je online aan.

Welcome Friends Dag

Iedereen van 6 tot en met 15 jaar is welkom om mee te komen trainen tijdens onze Welcome Friends Dag op woensdag 29 juni. De training is gratis en duurt van 18.00 tot uiterlijk 20.00 uur. Voor de jongere kinderen stopt de training al om 19.00 uur. Tijdens de Welcome …

Trainersoverleg

Om het seizoen goed te beginnen, houden we op woensdag 13 april een overleg met de Technische Commissie en trainers en coaches. Het overleg is van 20.00 tot 21.00 uur in de kantine van Blue Hawks.

Scorercursus

Wil jij meer leren over het scoren tijdens wedstrijden? Volg dan onze cursus op zaterdag 2 april. We starten om 11.00 uur met een theoriedeel. Aansluitend is er om 13.00 uur de mogelijkheid om de theorie in praktijk te brengen tijdens een softbalwedstrijd.

Schoonmaakdag

Zaterdag 19 maart maken een aantal leden samen de kantine schoon. Extra hulp is altijd welkom. Ook voor klusjes zoals het vervangen van dakpannen of het weghalen van onkruid. Mail naar info@bluehawks.nl voor meer informatie.

10 Mijl van Zwolle Zuid

Zo’n 2.000 deelnemers staan zaterdag 9 april aan de start van de 10 Mijl van Zwolle Zuid. Om het evenement een succes te maken, zorgen wij voor ondersteuning. Help jij mee? Je spekt daarmeee bovendien de clubkas. Lees meer informatie

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering (ALV) vindt plaats op vrijdagavond 25 maart van 18.30 tot 19.30 uur. Tijdens de ALV kijken we samen terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar het nieuwe jaar. Je bent welkom om de ALV bij te wonen.

Bestuursvergadering

Heb je iets te melden? Of heb je een idee? Dan ben je welkom om aan de vergadering mee te doen. Neem hiervoor contact op met het bestuur.