Eerste zaaltrainingen gestart

Met een uitstel van slechts twee weken zijn vandaag onze zaaltrainingen begonnen. Door de coronamaatregelen konden we de eerste zaaltrainingen niet door laten gaan. Vorig jaar zorgden deze coronamaatregelen ervoor dat we de volledige voorbereiding in de zaal moesten annuleren.

De pupillen, aspiranten en junioren, die dit jaar spelen onder de namen U12, U15 en U21, trainen deze winter elke week op zaterdagmiddag in het Bewegingshuis in Stadshagen. Tussen deze trainingen door worden ook de trainingen gegeven voor de pitchers en catchers.

De BeeBallers trainen elke woensdagmiddag in de gymzaal aan de Waallaan in de Aa-landen. Onze heren honkbalteams trainen in het nieuwe sport- en trainingscomplex Victorium. De Recreanten hebben de kou al getrotseerd en hebben zelfs al een training gehad op het veld.

Vanwege de coronamaatregelen is het voor iedereen vanaf 18 jaar nog steeds verplicht om een geldige QR-code voor de start van de binnentrainingen te laten zien. Die QR-code is ook nog steeds nodig voor toegang tot ons clubgebouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *