Eerste verlies voor juniorenteam Blue Hawks

Het net uit de Eerste klasse overgekomen Caribe bleek zaterdag in de tweede wedstrijd van de junioren van Blue Hawks een maatje te groot. Het Groningse team heeft duidelijk titelaspiraties en liet dat in Zwolle met grote overmacht zien.

In een zonovergoten Zwolle met geweldige honkbaltemperaturen was de score na de derde en laatste inning maar liefst 2-20 in het voordeel voor de honkballers uit Groningen. De uitstekende pitcher van de Caribe gooide negen strikeouts en kreeg geen enkele honkslag tegen. Hij gaf vijf vrije lopen weg en gooide één slagman raak.

De Caribe junioren kregen vier pitchers tegenover zich die samen vijf keer drie slag en in totaal vijftien keer vier wijd gooiden. Bovendien moesten zij zes honkslagen toestaan. Bij Blue Hawks maakte Jeroen Bos zijn debuut als junior. Het was zijn eerste wedstrijd voor Blue Hawks. Met de komst van Jeroen bestaat het juniorenteam nu uit elf spelers.

Volgende week wacht de uitwedstrijd in Drachten. Inmiddels blijkt uit de andere uitslagen dat de teams uit Emmen, Drachten en Assen aan elkaar gewaagd zijn. Het belooft dus een spannende competitie te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *