Eerste schoolsoftbaltoernooi bij Blue Hawks

Ruim 120 kinderen, vijf velden, 32 wedstrijden en twee winnaars. Leerlingen van middelbare scholen in Zwolle zorgden vandaag voor spektakel tijdens het allereerste scholensoftbaltoernooi op de velden van Blue Hawks.

In totaal vijf scholen hadden teams afgevaardigd voor het schoolsoftbaltoernooi. Leerlingen uit de onder- em bovenbouw van het Carolus Clusius College, Van der Capellen Scholengemeenschap, het Greijdanus en Thorbecke Scholengemeenschap gingen onderling de strijd aan.

Het was voor het eerst dat het toernooi op de velden van Blue Hawks werd gehouden. De gastvereniging zorgde voor officiële wedstrijdballen en bood ondersteuning met ervaren scheidsrechters. Daarnaast konden de scholieren met behulp van een echte speedgun meten hoe hard ze gooiden.

Grote winnaar

Het Greijdanus werd de grote winnaar van de dag. Zowel het toernooi voor de onderbouw als voor de bovenbouw werd door deze school gewonnen. Beide teams wonnen daarmee een slagroomtaart. Voor de beste brugklas was er bij de prijsuitreiking een doos chocola.

Met de prijsuitreiking werd een zeer succesvol toernooi afgesloten. De in totaal 32 wedstrijden werden met zeer goede weersomstandigheden en veel onderling fairplay uitgespeeld.

Bekijk het foto-album via de Facebookpagina van Blue Hawks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *