Eerste gelijkspel voor BeeBallers

Na afgelopen training waren alle BeeBallers weer helemaal klaar voor de volgende wedstrijd. Er is veel geoefend op veldspel, slaan en concentratie! Dat hadden wij op deze dag ook zeker nodig. Er werden maar liefst twee wedstrijden gespeeld, tegen Blue Devils en tegen Caps. Eén daarvan leverde het eerste gelijkspel voor Blue Hawks op.

Om 8.45 uur kwamen de meeste BeeBallers het terrein al op rennen, allemaal met een grote glimlach! De één nog grotere verhalen dan de ander. De spullen werden de auto ingeladen, waarna het tijd was om te vertrekken! Na wat strubbelingen en verkeerd rijden verder kwamen wij aan op het terrein van Blue Devils. Er werd goed bestudeerd hoe de BeeBallers van de Blue Devils aan het opwarmen waren, of toch niet? Nee, de BeeBallers van de Blue Hawks hadden alleen oog voor de mooie dug-out.

Het werd tijd om de armen uit de mouwen te steken, het gebruikelijke rondje om het veld werd gerend en tijdens de spieroefeningen deed iedereen ook goed mee! Na het ingooien werd het tijd om de BeeBallers de dug-out in te roepen voor wat laatste bemoedigende woorden.

Hecht team

150613_beeball_bluedevils_lennyOmdat het een uitwedstrijd was, mochten wij aan slag beginnen. Niet alleen tijdens de trainingen, maar ook tijdens de wedstrijden laten de BeeBallers zien dat ze een hecht team zijn. Het is dan ook niet voor niets dat de tegenpartij ziet dat wij met sprongen vooruit zijn gegaan. Er werd door alle BeeBallers flink aangemoedigd.

De wedstrijd tegen de Blue Devils was enorm spannend. De BeeBallers lieten goed zien wat ze in huis hadden. Aanvallend waren de BeeBallers van Blue Hawks enorm gegroeid. Het was dan ook niet raar dat niet alleen Jesse een homerun had, maar ook Job en Duncan zelfs 2 keer!
Door goede veldacties van onder meer een aangooi van Lennard naar Duncan op het eerste honk, Sem die zijn honk had aangeraakt nadat hij de bal had gefield en Suse die de bal niet verder wist te laten gaan, kwamen we de innings soepel uit. Helaas wisten wij de voorsprong niet vast te houden en is de stand geëindigd met 12-10.

Focus

150613_beeball_bluedevils_duncanNa een pauze van een kwartier, wat bekers ranja en high fives verder, gingen wij de tweede tegenstander van de dag trotseren! En wat zagen wij daar? Een team van 5 leuke, maar stoere meisjes! Tijd om de helmen weer op te zetten en de eerste aan zijn of haar slagbeurt te laten beginnen!
Deze wedstrijd wisten wij, ondanks dat wij al een wedstrijd erop hadden zitten, de focus er goed bij te houden. Nathan mocht dit keer zijn debuut maken als catcher! Hij had daarom ook een glimlach van oor tot oor. Tijdens deze wedstrijd mocht Levi ook voor het eerst meedoen. Niet alleen mag hij een honkslag achter zijn naam schrijven, maar wisten Brianne en Luuk het eerste honk goed te bereiken.

Met een 9-4 voorsprong en nog één slagbeurt van de tegenpartij te gaan, sloeg het weer helaas om. Een grote wolkbreuk over het veld van Blue Devils in Meppel. Er werd daarom besloten de wedstrijd verder af te gelasten en alleen de eerste inning te laten tellen. Hiermee mogen wij onze eerste gelijkspel achter onze naam schrijven, 4-4.

Wederom, apetrots terugkerend naar huis. BeeBallers, goed gedaan!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *