Een nieuwe website voor Blue Hawks

Blue Hawks heeft met ingang van vandaag een nieuwe website. Na vier jaar was het daar ook weer eens tijd voor. De website is er nog meer op gericht om nieuwe leden te werven. Daarmee hopen we dit jaar nog verder te groeien.  Check snel onze nieuwe site!

Met de komst van social media, Whatsapp en de app Sportlink kijken krijgen de leden steeds vaker het clubnieuws via andere kanalen binnen. Dat vraagt van ons als club om een andere manier van communiceren, maar biedt ons ook kansen.

Niet langer hoeft onze website op te worden gezet als nieuwssite. Daardoor hebben we meer ruimte om geïnteresseerden te laten zien wat een gezellige en bloeiende vereniging we zijn. Met die insteek is hard gewerkt aan een volledig vernieuwde site.

Wegwijs

De homepage van onze website is er nu vooral op gericht om potenti├źle nieuwe leden snel wegwijs te maken binnen onze club. Daarbij zijn ook de teksten herschreven om toegankelijker te maken voor alle doelgroepen.

Maar natuurlijk kunnen ook de leden alle informatie nog gewoon op de website vinden. Via de navigatie kom je snel bij bijvoorbeeld het laatste nieuws en de agenda. En als straks de wedstrijdschema’s bekend zijn, worden die natuurlijk gewoon beschikbaar gemaakt via de teampagina’s. Ook de besloten Ledenpagina is nog eenvoudig terug te vinden. Daarvoor kun je op de link klikken bovenaan de pagina.

Heb je vragen, opmerkingen of tips? Stuur ze ons toe via het contactformulier.

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *